Λεμπέσης Φραγκίσκος

Το φθινόπωρο του 1922 μαζί με 900.000 μικρασιάτες κατέφτασε και η οικογένειά μου στη Νέα Ιωνία και συγκεκριμένα στα Πευκάκια, όπου ζούμε μέχρι και σήμερα.

Όλα μου τα μαθητικά χρόνια τα πέρασα στο δήμο μου, μέχρι που ξεκίνησε η φοίτηση μου στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών μέσω των πανελλαδικών εξετάσεων. Φοίτησα για έξι χρόνια, δουλεύοντας παράλληλα στην εστίαση, δουλειά που διατηρώ μέχρι σήμερα. 

Τα τελευταία τρία χρόνια σπουδάζω Marketing and Management στο αμερικανικό κολέγιο Ελλάδος “Deree”. 

Από το δημοτικό μεγάλωσα μέσα στον αθλητισμό παίζοντας χάντμπολ στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Ιωνίας και έμαθα από πρώτο χέρι πως όταν λειτουργούμε ομαδικά καταφέρνουμε περισσότερα πράγματα και πετυχαίνουμε τους στόχους που θέτουμε. Έτσι, κλείνοντας τα 27 μου χρόνια αποφάσισα να ασχοληθώ ενεργά με το δήμο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και κατοικώ. Η επιλογή μου να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Νέας Ιωνίας με την παράταξη Δημιουργία Αλληλεγγύη του κυρίου Παναγιώτη Μανούρη ήταν για μένα μονόδρομος καθώς θαυμάζω τις ιδέες, τον χαρακτήρα και το όραμα του για την πόλη μας αλλά περισσότερο γιατί είναι δίπλα στη νεολαία και πιστεύει πως εκείνη αποτελεί το μέλλον.

Για μια καινοτόμα Νέα Ιωνία.

Για μια Νέα Ιωνία καλύτερη από ποτέ!