Καραχρήστος Λευτέρης

‘Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1983, μεγάλωσα και πήγα σχολείο στον Αστακό Αιτ/νιας όπου και αποφοίτησα από το ΓΕΛ.

Ζω και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στη Νέα Ιωνία από το 2011. Είμαι παντρεμένοςκαι έχω μια κόρη. Η ενασχόληση μου με τα ¨κοινά¨ ξεκινάει από τα σχολικά χρόνια κατά τα οποία συμμετείχα ενεργά στα 5μελή συμβούλια επί σειρά ετών.

Επίσης υπήρξα και πρόεδρος του 15μελούς στη Γ’ Λυκείου. Τέλος είμαι ενεργό μέλος Δ.Σ. στους συλλόγους γονέων, του Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δήμου Νέας Ιωνίας, καθώς και αντιπρόεδρος Δ.Σ. του πολιτιστικού συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών.

Έχω σπουδάσει Λογοθεραπεία στο ΑΤΕΙ Ιωαννίνων και εργάζομαι ανελλιπώς από το 2010 με παιδιά & ενήλικες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στο λόγο και γενικότερα στην επικοινωνία τους. Μια εργασία – λειτούργημα. Έχω παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και έχω προσφέρει τις υπηρεσίες μου εθελοντικά σε αρκετά πλαίσια αλλά και ιδιώτες με οικονομικές δυσκολίες.

Παράλληλα δραστηριοποιούμαι στον ασφαλιστικό κλάδο από το 2011, ως πιστοποιημένος από την Τράπεζα της Ελλάδος, ασφαλιστικός & χρηματοοικονομικός σύμβουλος με εξειδίκευση στις ασφαλίσεις υγείας & επιχειρήσεων, ενώ από το 2021 διατηρώ το δικό μου ασφαλιστικό γραφείο στον Περισσό. Τέλος, είμαι αναπληρωματικό μέλος στο ΔΣ ΚΕΒΡΕΦΟ.