Κλάρα Αναστασία

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ανθηρό Αργιθέας Καρδίτσας. Ζω στην Αθήνα από το 1993. Σπούδασα Θεολογία και συνέχισα τις σπουδές μου στο Τμήμα Μεθοδολογίας Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2006 είμαι μάχιμη Εκπαιδευτικός σε Σχολεία της Νέας Ιωνίας. Διορίστηκα στο 4ο Γυμνάσιο και  από το 2008 μέχρι σήμερα βρίσκομαι στο 3ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας.

 

Στη διάρκεια της εκπαιδευτικής μου θητείας παρακολούθησα Επιμορφωτικά Προγράμματα όπως mentoring σχετικά με τη διδασκαλία του μαθήματος στο ΕΚΠΑ και ήμουν Μέντορας φοιτητών, Πρόγραμμα σχετικά με  την Τεχνολογία στην Εκπαίδευση , για το Θέατρο στην Εκπαίδευση και έλαβα τις απαραίτητες πιστοποιήσεις καθώς και  ειδική πιστοποίηση στον “Επαγγελματικό Προσανατολισμό και Απασχόληση ” στα πλαίσια του προγράμματος “Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση”.

Από το 2020 εως το 2021 παρακολούθησα ετήσιο μοριοδοτούμενο πρόγραμμα στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου με τίτλο «Σχολική Ψυχολογία » και από το 2021 εως το 2022 αντίστοιχο πρόγραμμα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο ΚΕΔΙΒΙΜ με τίτλο «Ηγεσία και Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων»

 

Ζω στη Νέα Ιωνία από το 1997 και είμαι μητέρα τεσσάρων παιδιών .Από τη νεανική μου ηλικία δραστηριοποιούμαι σε πολιτιστικούς Συλλόγους και θεατρικές ομάδες, εκφράζοντας έτσι την αγάπη μου για τον πολιτισμό και την παράδοση. Διετέλεσα μέλος, Γεν.Γραμματέας πολιτιστικών Σωματείων ,Συλλόγων Γονέων και από το 2017ως το 2022 πρόεδρος του Συλλόγου Θεσσαλών Νέας Ιωνίας.

Από το 2019 μέχρι σήμερα είμαι Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Νέας Ιωνίας με την παράταξη Δημιουργία Αλληλεγγύη του Παναγιώτη Μανούρη

 

Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα ξανά για Δημοτική Σύμβουλος γιατί πιστεύω ότι η αποχή δεν αποτελεί λύση, αντιθέτως η συμμετοχή είναι η πιο υγιής απάντηση στα προβλήματα που απασχολούν όλους μας. Η παράταξη «Δημιουργία Αλληλεγγύη» θεωρώ ότι έχει ένα ρεαλιστικό σχεδιασμό ανάπτυξης, που μπορεί με πολλή δουλειά να κάνει την περιοχή μας πιο σύγχρονη και πιο ανθρώπινη. Το όραμα του Υποψηφίου Δημάρχου Παναγιώτη Μανούρη για την πόλη μας είναι κοντά στα δικά μου ζητούμενα και θα συμβάλλω όσο μπορώ στην υλοποίησή του. Οι δικές μου προσδοκίες πηγάζουν από την αγάπη μου για τον άνθρωπο και τη διάθεσή μου για προσφορά. Ευχαριστώ τον Παναγιώτη Μανούρη για την τιμητική πρόσκληση και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.