Κοντοστέργιος Στέργιος

Γεννήθηκα στις 15/12/1994 και είμαι γέννημα θρέμμα της Νέας Ιωνίας. Φοίτησα ως μαθητής στο 11ο Δημοτικό Σχολείο, στο 4ο Γυμνάσιο και στο 3ο Γενικό Λύκειο στην περιοχή της Νεάπολης όπου και κατοικώ.

Σπούδασα Οικονομικά στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και εξειδικεύομαι στην Περιφερειακή και Τοπική Ανάπτυξη. Επίσης είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος με θέμα “Στρατηγικές διαχείρισης καταστροφών και κρίσεων- Αειφόρος Ανάπτυξη και Τοπική Αυτοδιοίκηση” στο Τμήμα Γεωλογίας του Καποδιστριακού Παν/μιου Αθηνών. Η αγάπη μου για την τοπική αυτοδιοίκηση δεν σταματάει εκεί, καθώς έχω ολοκληρώσει με άριστα το πρόγραμμα «Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη: Οδηγός Σύνταξης Μελετών» του Καποδιστριακού Παν/μιου Αθηνών και έχω παρακολουθήσει πληθώρα συνεδρίων με θέμα την ανάπτυξη των Δήμων και των Περιφερειών.

Είμαι Οικονομολόγος – Περιφερειολόγος και εργάζομαι σε πολυεθνική εταιρία. Επίσης είμαι ενεργό μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Περιφερειολόγων και του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας.

Παράλληλα είμαι Αντ/πρόεδρος Νεολαίας της παράταξης Δημιουργία Αλληλεγγύη.

Αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ ενεργά στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές γιατί από τα εφηβικά μου χρόνια ήμουν πρόεδρος στα 15μελή συμβούλια και άνθρωπος με κοινωνικές ανησυχίες. Σκοπεύω να γίνω η φωνή της νεολαίας στα δημοτικά συμβούλια της πόλης μας.

Η αγάπη για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και η επιθυμία για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο της Νέας Ιωνίας μέσα από επιστημονική ματιά, αποτελούν κίνητρο για να είμαι υποψήφιος με την παράταξη του κ.Μανούρη, ενός ανθρώπου με πραγματικό όραμα, θέληση και ικανότητα!