Παπαμαργαρίτης Μάκης

Γιατρός, Χειρουργός Μαιευτήρας – Γυναικολόγος Νοσοκομείου «Αγία Όλγα»

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Ιωνίας

Γεννήθηκα στην Καρδίτσα το 1969 από αγρότες γονείς. Είμαι παντρεμένος με τη νοσηλεύτρια Φιλησία Αρμενάκη και πατέρας δύο παιδιών.

Αποφοίτησα από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχω επιστημονικές παρουσιάσεις και συγγραφικό έργο σε πολλά ελληνικά και διεθνή συνέδρια, και επιστημονικά περιοδικά.

Με ενεργώ συμμετοχή σε πολλές επιστημονικές εταιρείες και συλλόγους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Είμαι εκλεγμένο μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών όπως και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της πανελλήνιας ομοσπονδίας νοσοκομειακών γιατρών.

Είμαι ενεργό μέλος σε διάφορες πολιτιστικές και κοινωνικές οργανώσεις, καθώς και πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Θεσσαλών Νέας Ιωνίας.

Ζω στη Νέα Ιωνία και εργάζομαι ως γιατρός του ΕΣΥ στο Νοσοκομείο της πόλης μας

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2014  και Ιουνίου 2019 εκλέχτηκα δημοτικός σύμβουλος της παράταξης  «Δημιουργία – Αλληλεγγύη», όπου παραμένω έως σήμερα.

Πιστός στη Νέα Ιωνία, κατέρχομαι ξανά στη μάχη των δημοτικών εκλογών, με τον Συνδυασμό «Δημιουργία Αλληλεγγύη» με επικεφαλής τον  Παναγιώτη Μανούρη.

Θεωρώ χρέος μου να συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις στη δημιουργία εκείνων των κοινωνικών υποδομών που έχει ανάγκη η πόλη μας και οι δημότες της. Τα προβλήματα της υγείας, της πρόνοιας αλλά και η κοινωνική αλληλεγγύη θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μου. Στο πρόσωπό μου θέλω να βλέπετε τον γιατρό που έχει επιλέξει να υπηρετεί τη δημόσια υγεία, πιστεύοντας ότι αυτή είναι δείκτης ανάπτυξης και ευημερίας του τόπου μας.