Ρόδη Φωτεινή

Στη Νέα Ιωνία γεννήθηκα , μεγάλωσα, εργάσθηκα και έχτισα τα όνειρά μου.

– Οι γονείς μου ο  Ιωάννης Γκίκας από την Παλαιοβαρβάσαινα Πύργου Ηλείας και η Λουκία Πολυμέρου απο την Τιθορέα  Φθιώτιδας , ήρθαν και έχτισαν τη ζωή τους σε μια γειτονιά του Περισσού.

– Εδώ και η δική μου ζωή με την οικογένεια που φτιάξαμε με τον Ευστάθιο Ρόδη συνταξιούχο σήμερα του ΗΣΑΠ , εδώ και τα δυο παιδιά μας Κωνσταντίνος και Ιωάννης με τις οικογένειές τους . 

– Αποφοίτησα από το 1ο Λύκειο Νέας Ιωνίας και εργάσθηκα στην Εμπορική Τράπεζα ως υπεύθυνη πωλήσεων, προισταμένη και διευθύντρια  με δώδεκα συνεχόμενα έτη στο Κατάστημα Περισσού όπου και συνταξιοδοτήθηκα. 

– Το 2010 ασχολήθηκα πρώτη φορά με την τοπική αυτοδιοίκηση , απο τη θέση της προέδρου της τοπικής κοινότητας Τιθορέας του Καλλικρατικού δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας. Άξιζε τον αγώνα και η προσπάθεια έφερε την επιτυχία.

– Υπηρετώ τον πολιτισμό μέσα από:

  1. Την χορωδία παραδοσιακού τραγουδιού του ΟΠΑΝ
  2. Το θεατρικό εργαστήρι ΄΄Καμεράνο΄΄ του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου 

       Νέας Ιωνίας 

  1. Τον Ιωνικό Σύνδεσμο  παραδίδοντας καλλιτεχνικά μαθήματα 

– Με αίσθημα ευθύνης εκπροσωπώ ως τακτικό μέλος στο διοικητικό συμβούλιο του ΚΕΒΡΕΦΟ  την παράταξη Δημιουργία Αλληλεγγύη . 

– Μεγάλη τιμή για εμένα  να είμαι μέλος στο διοικητικό συμβούλιο του παραρτήματος ΝΙΦΗΜ της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας , με πολλές δράσεις και προσφορά στον συνάνθρωπο. 

     Είμαι ευγνώμων που υπηρετώ  τις δυο αξίες της ζωής ΄΄ Δημιουργία – Αλληλεγγύη ΄΄. 

Email: Topiko.velitsa@gmail.com