Τσούντχαρυ Μοχαμμάντ

Ονομάζομαι  Μοχαμμάντ   Τσουντχάρυ  και έχω γεννηθεί στο Πακιστάν. Είμαι έγγαμος και πατέρας τριών παιδιών.

Βρίσκομαι στην Ελλάδα από το 1990. Εργάστηκα σε διάφορες επιχειρήσεις ως εργάτης.

Από το 2003 δραστηριοποιούμαι ως ελεύθερος επαγγελματίας,  διατηρώ  ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ – ΛΙΠΑΝΤΗΡΙΟ στην οδό : ΟΜΗΡΟΥ 12 –ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Έχω αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια από το 2019.

Από το 2018 είμαι πρόεδρος του Pakistan overseas alliance forum (Φόρουμ της υπερπόντιας συμμαχίας του Πακιστάν), που ασχολείται με την παροχή βοήθειας σε Πακιστανούς Υπηκόους, με την βοήθεια και συνεργασία του Ελληνικού κράτους.

Από το 2019 είμαι Γενικός Γραμματέας του σωματείου ZIA UL UMMAT-ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, με σκοπό την αλληλοβοήθεια μεταξύ των μελών, την ανάπτυξη ισχυρών δεσμών με την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, την προάσπιση των κοινωνικών και ατομικών ελευθεριών και δημοκρατικών δικαιωμάτων.

Από το 2023 είμαι ενεργό μέλος του Ομοσπονδειακού Υπουργείου Υπερπόντιων Πακιστανών και Ανθρώπινου Δυναμικού με κύρια ενασχόληση την παροχή βοήθειας στους Πακιστανούς Υπηκόους που εργάζονται στο εξωτερικό.

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά προέκυψε από την ανάγκη μου για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Ειδικότερα ως και ο ίδιος μετανάστης πρωταρχικό μου μέλημα είναι η υποστήριξη και παροχή βοήθειας στους συμπατριώτες μου προκειμένου να ενσωματωθούν και να συμπορευτούν όσο γίνεται καλύτερα με την ελληνική κοινωνία.

Email: harychoud@yahoo.gr