Προδρόμου Ηλίας

     Ο Ηλίας Προδρόμου είναι γέννημα-θρέμμα Νέας Ιωνίας και πατέρας δύο παιδιών, από οικογένεια μικρασιατικής καταγωγής (Σμύρνη- Καππαδοκία). Είναι πτυχιούχος μηχανολόγος ψυκτικών και θερμικών εγκαταστάσεων μέσης εκπαίδευσης.

   Σήμερα το επάγγελμά του είναι εργολάβος οικοδομικών εργασιών, που περιλαμβάνει πιστοποιημένες οικολογικές βαφές και χρωματισμούς κτιρίων και οικιών,  καθώς και ενεργειακές εφαρμογές για την αναβάθμισή τους, όπως θερμομόνωση, στεγάνωση και βαφές ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης, συντήρηση και ανακαινίσεις. Χαρακτηριστικά έχει ανακαινίσει τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αναργύρων και τον Ι.Ν. Αγίου Στεφάνου Νέας Ιωνίας, Παιδικούς σταθμούς στο Γέρακα Αττικής, την σχολή Chef d’ Oeuvre στο κέντρο της Αθήνας, κ.α.

        Λάτρης των παλαιών μοτοσυκλετών και της ροκ μουσικής, έχει ασχοληθεί επίσης και με την οργάνωση πολλών συναυλιών, κυρίως στο stage management.

       Συμμαθητές με τον Παναγιώτη Μανούρη στο Δημοτικό και στο Γυμνάσιο, γνωρίζοντας τον χαρακτήρα του και έχοντας εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά και να βοηθήσει να αλλάξει η εικόνα και το χρώμα της Νέας Ιωνίας, με την δημιουργία και την αλληλεγγύη των πολιτών της.

Email: info@iliasprodromou.gr