Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Νέα Ιωνία. Είμαι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.
Αποφοίτησα από το Τμήμα Εκπαιδευτικών Ηλεκτρολογίας και από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε της ΑΣΠΑΙΤΕ. Στη συνέχεια απέκτησα Δύο μεταπτυχιακούς τίτλους. Στην Οικονομική και Διοίκηση για Μηχανικούς στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και στην Οικονομική της Εκπαίδευσης και Διαχείριση Εκπαιδευτικών Μονάδων στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Επίσης διατηρώ Τεχνικό Γραφείο ηλεκτρολογικών έργων και μελετών.
Από το 2014 έως 22/3/2023 ήμουν Δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Νέας Ιωνίας.

Έχω διατελέσει κατά το παρελθόν Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πρόεδρος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου μας.
Είμαι ενεργό μέλος σε διάφορες πολιτιστικές και κοινωνικές οργανώσεις της πόλης μας και συγκεκριμένα μέλος (ταμίας) του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Κρητών Ν. Ιωνίας καθώς και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 15ου Δημοτικού Σχολείου και του 4ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας.
Σε αυτές τις Δημοτικές εκλογές είναι απαραίτητη η συνεργασία ώστε η πόλη μας να αναβαθμιστεί σε όλους τους τομείς και να αποκτήσει αναπτυξιακό πρόσημο. Η διάθεση μου για προσφορά, η αγάπη μου για τον άνθρωπο και το έντονο ενδιαφέρον για την επίλυση των προβλημάτων και την πρόοδο της Νέας Ιωνίας με ώθησε να συμπορευθώ με τον Παναγιώτη Μανούρη με την
παράταξη «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΗΛEΓΓΥΗ».

Email: isxelectric.s@gmail.com