Στην εκδήλωση για την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης για την κατασκευή του υπόγειου γκαράζ στο Ο.Τ. 150, την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, παρευρέθηκε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Δημιουργία Αλληλεγγύη” Παναγιώτης Μανούρης. Η σύμβαση υπεγράφη μεταξύ του δημάρχου Νέας Ιωνίας Ηρακλή Γκότση και του αντιπεριφερειάρχη Βόρειου τομέα Γιώργου Καραμέρου ο οποίος εκπροσωπούσε την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου.

Σε δήλωσή του προς τα ΜΜΕ ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Δημιουργία Αλληλεγγύη” επισήμανε ότι:

«Για τα μεγάλα ζητήματα που απασχόλησαν την πόλη δεκαετίες τώρα, μια υπεύθυνη αντιπολίτευση λειτουργεί πάντα με γνώμονα την καλυτέρευση της ζωής των Ιωνιωτών.

Ένα έργο που έφθασε στο στάδιο της δημοπράτησης το 2010, επί δημαρχίας του Γιάννη Χαραλάμπους, μετά από πολλές δυσκολίες που δημιούργησαν ¨ακτιβιστές¨ της τότε αντι-πολίτευσης και σημερινής δημοτικής αρχής, έφτασε έστω και σήμερα, μετά από 7 χρόνια, να δημοπρατηθεί με τη διασφάλιση πίστωσης  από την Περιφέρεια Αττικής.

Εμείς ως δημοτική παράταξη καλωσορίζουμε την υπογραφή της σύμβασης μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας. Η όποια μεθοδολογία, θα οδηγήσει στο σωστό αποτέλεσμα αν υπάρξει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο διαχείρισης της στάθμευσης στην πόλη μας.

Τα χρήματα των φορολογουμένων πρέπει να επιστρέφονται με παροχή ποιοτικών υπηρεσιών.

Εμείς το 2014 είχαμε εκπονήσει ένα πλήρες σχέδιο ανάπτυξης του εμπορικού κέντρου της πόλης μας, με ταυτόχρονη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας.»