Η “Δημιουργία Αλληλεγγύη” και η  Ομάδα Νεολαίας της Παράταξης “Δημιουργία Αλληλεγγύη”
πραγματοποιούν συλλογή ειδών για τους σεισμόπληκτους σε Συρία και Τουρκία , συστρατευόμενοι στην πρωτοβουλία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας και υπό την αιγίδα του.

“Είναι οι ώρες που καλούμαστε να σταθούμε αλληλέγγυοι στους γειτονικούς λαούς που δοκιμάζονται και να τους στηρίξουμε στην τραγωδία” , δήλωσε ο επικεφαλής Παναγιώτης Μανούρης.

Συγκεκριμένα συγκεντρώνουμε:

– Ιατροφαρμακευτικό υλικό (παυσίπονα, αντιφλεγμονώδη, κουτιά πρώτων βοηθειών, φυσιολογικοί οροί κ.ά.)

– Ζεστά ρούχα για παιδιά και ενήλικες

– Κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα

– Γάλατα και τρόφιμα μακράς διάρκειας (κονσέρβες, δημητριακά, παξιμάδια)

– Είδη ατομικής υγιεινής

Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης θα γίνει στον χώρο του π. Στρατ. Εργοστασίου (Βάρναλη & Περικλέους) στη Νέα Χαλκηδόνα, αύριο Τετάρτη 8, την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου από τις 09:00 έως τις 14:30, και από τις 17:00 έως τις 19:00 καθώς και την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου από τις 09:00 έως τις 11:00 π.μ., ώστε να αποσταλούν τις προσεχείς ημέρες σε συνεργασία με την Κ.Ε.Δ.Ε. προς τις δύο χώρες.

Για τον καλύτερο συντονισμό, συμπολίτες μας φορείς ή και επαγγελματίες που επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια μπορούν να επικοινωνούν με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Προαγωγής της Δημ. Υγείας & Δημ. Αστυνομίας του Δήμου Ν.Φιλαδέλφειας κ. Σπύρο Μπερδέση, στα τηλέφωνα της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου στο: 2102532047 (εσωτ. 304, 306, 309) καθώς και στο τηλέφωνο της Δημοτικής Παράταξης “Δημιουργία Αλληλεγγύη” του Δήμου Νέας Ιωνίας στο τηλέφωνο : 6988580982

Tags: