Την απαράδεκτη εικόνα της «άρρωστης» Πλατείας Υγείας έθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Παναγιώτης Μανούρης.

Εικόνες που πιστοποιούν την εγκατάλειψη και την έλλειψη φροντίδας του εξοπλισμού και του περιβάλλοντος χώρου στην Πλατεία Υγείας της Νεάπολης, προσκόμισε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Ιωνίας ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Παναγιώτης Μανούρης.
Στη συνεδρίαση της Δευτέρας 10 Σεπτεμβρίου 2018, ο επικεφαλής της παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη», έθεσε υπ’ όψη των συναρμοδίων Δημοτικών παραγόντων το γεγονός ότι ο χώρος θυμίζει σκουπιδότοπο, ενώ πέρα από τα «ατάκτως ερριμμένα» απορρίμματα, ο εξοπλισμός της πλατείας χρίζει επισκευής.

Τελάρα, μπάζα, παλιοσίδερα, σκουπίδια κάθε μορφής και ασυντήρητα παγκάκια καθιστούν τη συγκεκριμένη πλατεία μία από τις πλέον αφρόντιστες πλατείες της πόλης μας, αλλά και μια σοβαρή εστία μόλυνσης για τους περιοίκους, ιδιαίτερα για τα παιδιά και τις ευπαθείς ομάδες των κατοίκων.
Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος παραδέχτηκε ότι η κατάσταση εκεί δεν είναι η καλύτερη δυνατή, αλλά δεν δεσμεύτηκε ουσιαστικά για την άμεση επίλυση του προβλήματος.
Ο Παναγιώτης Μανούρης δεσμεύτηκε όμως ότι θα επαναφέρει το θέμα, εάν στο αμέσως επόμενο διάστημα δεν προχωρήσουν ουσιαστικές παρεμβάσεις για τον καθαρισμό και την αποκατάσταση της πλατείας αυτής.