Με μεγάλη συμμετοχή και σημαντική επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 στην αίθουσα του συνεδριακού κέντρου η εκδήλωση της δημοτικής μας παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη», με θέμα την Ανακύκλωση, την Κυκλική Οικονομία και την Έξυπνη Νέα Ιωνία που θέλουμε.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Παναγιώτης Μανούρης περιέγραψε το όραμα του για τη Νέα Ιωνία της επόμενης δεκαετίας.
Περιέγραψε τις αρχές ενός οδικού χάρτη για τη δημιουργία μιας ανθεκτικής πόλης που θα λειτουργεί με βάση τις πραγματικές αρχές της Κυκλικής Οικονομίας.

Ευχαριστούμε τους ομιλητές μας κ. Διαμαντή Σκορδίλη, πρώην ανώτατο στέλεχος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και πρώην Γενικό Διευθυντή Ε.Ο.Α.Ν. Τον κ. Στέφανο Κομνηνό, πρώην ΓΓ Εμπορίου – αναλυτή αγοράς και τον κ. Παύλο Ραβάνη, Πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου και υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Νέας Ιωνίας, για την πολύτιμη συμμετοχή τους στην εκδήλωση μας. Τέλος, ευχαριστούμε το συντονιστή της συζήτησης φίλο και συμπολίτη μας Γενικό Διευθυντή του Φ.Ο.Σ.Δ.Α. Ιονίων νήσων κ. Βασίλη Αναλυτή, όπως και όλες και όλους εσάς που συμμετείχατε με ερωτήσεις και παρεμβάσεις, δηλώνοντας την ενεργό συμμετοχή σας!

Tags: