Αισιόδοξος ότι η απλή αναλογική δεν θα δημιουργήσει προβλήματα στην επόμενη Διοίκηση του Δήμου Νέας Ιωνίας δήλωσε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Μανούρης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και τις ”Δημοτικές Διαπλοκές”.

Και αυτό, διότι όπως είπε υπάρχει ήδη μια καλή κουλτούρα συνεννόησης και συνεργασιών με την παρούσα δημοτική αρχή, που έχει ως αποτέλεσμα στο 90% των θεμάτων να υπάρχει συναίνεση.

“Βεβαίως δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε ότι θα υπάρξουν προβλήματα σε κάποιους άλλους δήμους. Θα έπρεπε, λοιπόν, να υπάρχει ένα plan B γι’ αυτούς που δεν θα συνεννοηθούν. Θα έπρεπε να υπάρχουν κάποιες δικλείδες ασφαλείας για την κυβερνησιμότητα”, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μανούρης.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η παρούσα δημοτική αρχή έχει φτάσει σε ένα τέλμα, εντοπίζοντας ως σοβαρότερο πρόβλημα της παντελή απουσία ιδεών. “Το πρόβλημα για την παρούσα δημοτική αρχή δεν είναι η συναίνεση στο δημοτικό συμβούλιο και η μη πλειοψηφία. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν ιδέες, με αποτέλεσμα η Νέα Ιωνία να έχει μείνει πολύ πίσω”, ήταν τα λόγια του Παναγιώτη Μανούρη