Η πρόσφατη τραγική  επικαιρότητα  των δύο τελευταίων ημερών για ακόμα μία φορά μας θλίβει αφάνταστα , και η σκέψη μας είναι στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται για άλλη μία φορά. Ευτυχώς δεν θρηνούμε ανθρώπινες ζωές αλλά θρηνούμε για την απώλεια  εκατοντάδων ζώων και δασικής έκτασης. Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ από όλους εμάς σε αυτούς μου δίνουν τη μεγάλη μάχη για την κατάσβεση των πυρκαγιών.

Ευχή μας να μην υπάρξει ποτέ ξανά απώλεια ανθρώπινης ζωής καθώς και του φυσικού και ζωικού μας πλούτου.

Ως εκ τούτου και ύστερα από την χθεσινή ευγενική υπενθύμιση μας προς την Δήμαρχο και την σημερινή ανάρτηση του Δήμου σχετικά με την βοήθεια στις πληγέντες περιοχές , λόγω του κατεπείγοντος και των ιδιαίτερων συνθηκών καλούνται τα μέλη και φίλοι της παράταξης μας «Δημιουργία Αλληλεγγύη»κατά το μέτρο των δυνατοτήτων τους να συνδράμουν αυτή την προσπάθεια και αντί να συλλεχθούν τα είδη πρώτης ανάγκης στο εκλογικό μας κέντρο να παραδοθούν αυτοπροσώπως στον Δήμο .

📍Σημείο συγκέντρωσης: Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο (Αγ. Γεωργίου -40- & Αντλιοστασίου, ώρες 9.00 π.μ. ως και 5.00 μ.μ. ).

‼️ Συγκεντρώνονται: Νερά και είδη πρώτης ανάγκης

Tags: