Δύο ακόμη γνωστές προσωπικότητες στο χώρο του Αθλητισμού εντάσσει στο ψηφοδέλτιό της η παράταξη «Δημιουργία Αλληλεγγύη» που διεκδικεί το Δήμο Νέας Ιωνίας με υποψήφιο Δήμαρχο τον Παναγιώτη Μανούρη.

Πρόκειται για τον γνωστό προπονητή Στίβου και άμεσο συνεργάτη του ΣΕΓΑΣ Ηλία Γκαραβέλα και την αθλήτρια καλαθοσφαίρισης με επιτυχή πορεία στις ομάδες του Ιωνικού και του Σπόρτινγκ Χαρά Ζαράνη.

Ακολουθούν τα βιογραφικά τους:

Ο Ηλίας Γκαραβέλας είναι 32 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νέα Ιωνία από γονείς και παππούδες που επίσης μεγάλωσαν στην περιοχή μας. Είναι καθηγητής φυσικής αγωγής με μεταπτυχιακό στην αθλητική επίδοση και απόδοση, είναι κάτοχος πιστοποιήσεων της iaaf (παγκόσμια ομοσπονδία στίβου), αναγνωρισμένος προπονητής Α κατηγορίας από την ΓΓΑ και άμεσος συνεργάτης της ομοσπονδίας του ΣΕΓΑΣ. Επίσης έχει πιστοποιήσεις σεμιναρίων που αφορούν την οργάνωση και διοίκηση.
Ασχολείται ενεργά με την προπονητική και τον υψηλό αθλητισμό καθώς από τα 25 του χρόνια προπονεί αθλητές που μετέχουν σε όλα τα ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα των αναπτυξιακών κατηγοριών. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι αθλητές του είναι Ιωνιώτες .
Ήταν εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος από τις προηγούμενες εκλογές χωρίς όμως να αξιοποιηθεί στο κομμάτι του Αθλητισμού, που γνωρίζει, ούτε και σε κανένα άλλο. Στόχος του είναι μια νέα πόλη που να προσφέρει φιλικές υπηρεσίες στο δημότη και για αυτό εμπιστεύεται τον Παναγιώτη Μανούρη.

Η Χαρά Ζαράνη γεννήθηκε το 1982 στη Ν. Ιωνία και δεν χρειάστηκε να μείνει μακριά της ποτέ μέχρι σήμερα. Φοίτησε στο 2ο Γυμνάσιο και στο 1ο Λύκειο της πόλης μας. Σπούδασε Δημόσια Διοίκηση στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και απόκτησε  μεταπτυχιακό δίπλωμα στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε εντατικά με τον αθλητισμό και ιδιαίτερα με την καλαθοσφαίριση, αθλήτρια της οποίας υπήρξε για 15 χρόνια. Παίκτρια του Α.Ο. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ και μετέπειτα της ομάδας του ΙΩΝΙΚΟΥ Νέας Φιλαδέλφειας.
Από το 2002 έως και το 2010 υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του Δημοτικού Οργανισμού Νεολαίας της Ν. Ιωνίας. Το 2007 ορκίστηκε Δημοτική Σύμβουλος Ν. Ιωνίας, θέση στην οποία παρέμεινε έως τον Ιούλιο του 2009. Στην διάρκεια της θητείας της οι ερωτήσεις προς το δημοτικό συμβούλιο και οι παρεμβάσεις της αφορούσαν κυρίως σε ζητήματα πολιτισμού, οικολογικής αφύπνισης, ανάπλασης των χώρων πρασίνου και ανάδειξης της Νέας Ιωνίας σε μια πόλη σύγχρονη, καινοτόμα και εξωστρεφή.
Από το 2014 έως και σήμερα είναι Επιστημονική Συνεργάτης του Αντιπροέδρου της Βουλής, Σπύρου Λυκούδη. Είναι μαμά δύο παιδιών, της 8χρονης Έλενας και του 6χρονου Αναστάση.