Η παράταξη “Δημιουργία Αλληλεγγύη” και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Μανούρης καλωσορίζουν στο συνδυασμό για τις εκλογές της 26ης Μαΐου την υποψηφιότητα της Εκπαιδευτικού Αναστασίας Κλάρα.

Ακολουθεί σύντομο βιογραφικό:


Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ανθηρό Αργιθέας Καρδίτσας. Ζω στην Αθήνα από το 1994. Σπούδασα Θεολογία και συνέχισα τις σπουδές μου στο Τμήμα Μεθοδολογίας Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Παρακολούθησα πρόγραμμα mentoring στη Διδακτική στο ΕΚΠΑ και συνεργάζομαι ως Μέντορας φοιτητών. Από το 2006 είμαι μάχιμη Εκπαιδευτικός σε Σχολεία της Νέας Ιωνίας. Διορίστηκα στο 4ο Γυμνάσιο και  από το 2008 ως σήμερα βρίσκομαι στο 3ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας.

Στη διάρκεια της εκπαιδευτικής μου θητείας παρακολούθησα επιμορφωτικά σεμινάρια σχετικά με την Τεχνολογία στην Εκπαίδευση και έλαβα ειδική πιστοποίηση στον “Επαγγελματικό Προσανατολισμό και Απασχόληση ” στα πλαίσια του προγράμματος “Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση”.

Ζω στη Νέα Ιωνία από το 1997. Είμαι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Σέμπρο και έχουμε τέσσερα παιδιά. Από τη νεανική μου ηλικία δραστηριοποιούμαι σε πολιτιστικούς Συλλόγους και θεατρικές ομάδες, εκφράζοντας έτσι την αγάπη μου για τον πολιτισμό και την παράδοση. Διετέλεσα μέλος, Γεν.Γραμματέας πολιτιστικών Σωματείων και από το 2017 είμαι πρόεδρος του Συλλόγου Θεσσαλών Νέας Ιωνίας.

Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για Δημοτική Σύμβουλος γιατί πιστεύω ότι η αποχή δεν αποτελεί λύση, αντιθέτως η συμμετοχή είναι η πιο υγιής απάντηση στα προβλήματα που απασχολούν όλους μας. Η παράταξη «Δημιουργία Αλληλεγγύη» θεωρώ ότι έχει ένα ρεαλιστικό σχεδιασμό ανάπτυξης, που μπορεί με πολλή δουλειά να κάνει την περιοχή μας πιο σύγχρονη και πιο ανθρώπινη. Το όραμα του Υποψηφίου Δημάρχου Παναγιώτη Μανούρη για την πόλη μας είναι κοντά στα δικά μου ζητούμενα και θα συμβάλλω όσο μπορώ στην υλοποίησή του. Οι δικές μου προσδοκίες πηγάζουν από την αγάπη μου για τον άνθρωπο και τη διάθεσή μου για προσφορά. Ευχαριστώ τον Παναγιώτη Μανούρη για την τιμητική πρόσκληση και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.

Με εκτίμηση

ΚΛΑΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ -ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ