Kαλωσορίζουμε την υποψηφιότητα της Τίας Σκουρτέλη με το συνδυασμό μας!

Ακολουθεί σύντομο βιογραφικό:

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στην Καλογρέζα. Στη γειτονιά που έπαιζα,υπήρχε πάντα κάποιος να με βοηθήσει, όταν προσπαθούσα να κόψω λουλούδια από το φράχτη του για το στεφάνι της Πρωτομαγιάς,να με κανακέψει όταν στεναχωριόμουνα,να χαρεί όταν ήμουνα χαρούμενη. Στην ίδια γειτονιά γεννήθηκε και μεγάλωσε ο γιος μου.

Πλούτος μου, οι μνήμες από τα ψώνια στο μπακάλη, οι μυρωδιές από το φούρνο, το μάλωμα από τη γιαγιά μου με μικρασιάτικες εκφράσεις, η πρωινή Χριστουγεννιάτικη λειτουργία, το στόλισμα του Επιταφίου, το Γυμνάσιο στα Πευκάκια, οι εκδηλώσεις για τους πεσόντες στο μπλόκο, οι ταινίες στο Ρίο, στο Ριάλτο, στην Αφροδίτη, τα γλυκά από τα Κυβέλεια τα Βαλκάνια, τα ισλί από το

Ιωνικό,τα φρεσκοκαβουρδισμένα φυστίκια του Γουναρίδη και ο μυρωδάτος καφές του Λουκά.
Οι βόλτες που έπαιρναν τη μορφή εκδρομής στα ανθρακωρυχεία, στου Σαλίβερου, στο σημερινό ΟΑΚΑ, στην εκκλησία στην Ομορφοκλησσιά, ο τροχονόμος, τα μαγαζάκια με τα μπακιρένια και η ψαραγορά.

Η πρόταση- πρόσκληση, του Παναγιώτη Μανούρη να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του, για δεύτερη φορά και γνωρίζοντας το όραμα του και τις ανησυχίες του για την πόλη μας, είναι πρόκληση για εμένα, να συμμετέχω με όλες μου τις δυνάμεις για την υλοποίηση των στόχων του προγράμματος του.

Σας προσκαλώ, όλους μαζί και κυρίως τα παιδιά μας, να ζωντανέψουμε τις γειτονιές μας, να δημιουργήσουμε μία έξυπνη πόλη, με Δημιουργία και Αλληλεγγύη, με στόχο να κρατήσουμε τα παιδιά μας και τους φίλους τους στον τόπο μας, για να αποκτήσουν τις αυριανές τους μνήμες στη δική τους Νέα Ιωνία.

Τία Σκουρτέλη
Εκπαιδευτικός