Φίλες και Φίλοι, Ιωνιώτισσες και Ιωνιώτες

μας χωρίζουν μόλις λίγες ώρες από την επίσημη λήξη της προεκλογικής περιόδου και τις κάλπες της Κυριακής. Η πόλη διάλεξε ήδη τους Δημοτικούς της Συμβούλους: 15 για την παράταξη μας, τη «Δημιουργία Αλληλεγγύη» από την πρώτη Κυριακή των εκλογών. Μας χαρίσατε μία ξεκάθαρη και έντιμη νίκη, με απόσταση 15 περίπου μονάδων από τον δεύτερο συνδυασμό. Αυτή την Κυριακή η κάλπη θα βγάλει Δήμαρχο.
Καθένας μας ας αναλογισθεί τις ευθύνες του για το μέλλον της πόλης, της ζωής μας και της ζωής των παιδιών μας. Την Κυριακή έχουμε όλοι την ευκαιρία να δώσουμε ένα τέλος στην παρακμή και την απαξίωση της Νέας Ιωνίας.
Δεσμεύτηκα με πρόγραμμα, όραμα και σχέδιο να υλοποιήσω ένα άλμα ανάπτυξης για την πόλη. Στον αγώνα μου, 62 υπέροχοι άνθρωποι στάθηκαν στο πλευρό μου. Όλοι τους καταξιωμένοι για τη δράση τους στα κοινά. Ανάμεσά τους  επιστήμονες, επαγγελματίες, νέοι με περγαμηνές και έμπειροι με διάθεση προσφοράς. Αφήσαμε όλοι τις κομματικές ταυτότητες και σηκώσαμε τα μανίκια, για να φτιάξουμε ένα πρόγραμμα που θα δώσει ανάσα ζωής στην πόλη που ζούμε. Η προσπάθειά μας ανταμείφτηκε με 10.000 και πλέον ψήφους. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.
Μεθαύριο όμως χρειαζόμαστε για μία ακόμη φορά την ενθάρρυνση και την αποδοχή σας. Η Νέα Ιωνία χρειάζεται ελπίδα, ανάπτυξη και πρόοδο. Με πρόγραμμα, τεχνογνωσία και σύγχρονο σχεδιασμό. Είναι το καμάρι των Μικρασιατών προγόνων μας και πρέπει να ξαναγίνει πόλη αντάξια της ιστορίας και των ανθρώπων της.

Η ψήφος δεν εκβιάζεται. Δεν χαρίζεται και δεν αγοράζεται.
Η ψήφος κερδίζεται, γιατί είναι πράξη ευθύνης!
Αυτή την Κυριακή η επιλογή είναι δική σας.

Παναγιώτης Μανούρης
Υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Ιωνίας