Aγαπητή κ. Γρίβα,

Aναγνώσαμε κι εμείς με ενδιαφέρον την επιστολή σας για το θέμα του προϋπολογισμού του ΚΕ.ΒΡΕ.ΦΟ., που “απαντά” στα αιτήματα για τηλεδιάσκεψη. Με έκπληξη -ομολογουμένως- διαπιστώσαμε πως έχετε τη γνώμη ότι “οι καιροί δεν επιτρέπουν” αδιαφορία και αδιάλλακτη στάση από μέρους σας.

Ασφαλώς θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον να μας ενημερώσετε για το ποιοί καιροί νομίζετε πως επιτρέπουν τέτοιες συμπεριφορές.
Επιπλέον, επειδή οι …καιροί εν γένει στις Δημοκρατίες απαιτούν και διαφάνεια, καλό θα ήταν οι προϋπολογισμοί να εξηγούνται και να συζητούνται πριν ψηφιστούν ή καταψηφιστούν.

Όσο για τη διαπίστωσή σας ότι “βρισκόμαστε σε πόλεμο, πόλεμο υγειονομικό, οικονομικό, που επηρεάζει την συνοχή της κοινωνίας μας και τις δομές της” αυτά να τα πείτε στη Δήμαρχό σας, που ακόμα δεν σας έχει παραχωρήσει τα …εφόδια του Δήμου για να “πολεμήσετε”.

Στην επιστολή σας αναφέρετε πως δεν είστε αντίθετη με τις τηλεδιασκέψεις των Δ.Σ. αλλά δεν έχετε τα τεχνικά μέσα για να τις κάνετε.

Ζητήστε λοιπόν, από τη Δήμαρχο να σας παραχωρήσει τον εξοπλισμό και την υποδομή που λειτουργεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου για να τηρήσετε την υπόσχεση “να μεριμνήσετε άμεσα, κατόπιν συνεννοήσεως, με τους τεχνικούς του Δήμου” .
Επειδή η …γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να φαίνεται τίμια. Πρέπει και να είναι. Σε κάθε καιρό!

Γραφείο Τύπου παράταξης “Δημιουργία Αλληλεγγύη”