Αναφερόμενοι στο θέμα που κατέθεσε η Παράταξή μας ως εισήγηση την 15/09/21 με αριθ. πρωτ. 21813/15-09-21 για να τιμηθεί ο Μίκης Θεοδωράκης και τα όσα διημείφθησαν στην Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 20ης Σεπτεμβρίου 2021, θέλουμε να τονίσουμε ότι στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. ελπίζουμε να μπει πλέον ως εντός ημερησίας διάταξης το θέμα όπως άλλωστε προβλεπόταν και στην προηγούμενη συνεδρίαση. Προτείνουμε πέραν της συζήτησης την δημιουργία διαπαραταξιακής Επιτροπής, προκειμένου να εξετάσει ποιοι δρόμοι ή πλατείες μπορούν να επιλεχθούν για την μετονομασία, πάντα με εξέταση της σημασίας της γεωγραφικότητας ή της ιστορικότητας που φέρουν αυτές οι ονομασίες .
Η Επιτροπή θα εξετάσει αυτή τη δυνατότητα ενώ το Δ.Σ. άμεσα καλείται να εκφράσει την πολιτική βούληση για να τιμηθεί ο παγκόσμιας εμβέλειας μουσικοσυνθέτης.

Η προηγούμενη εισήγησή μας άλλωστε αυτό το νόημα είχε.

Ο επικεφαλής της Παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη»

Παναγιώτης Μανούρης.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Καναβός Μιλτιάδης, Τσομπάνογλου Φώτιος, Λάμπρου Χαράλαμπος, Λαζαρίδης Ιωάννης, Κλάρα Αναστασία, Παπαμαργαρίτης Ευθύμιος, Σκευοφύλαξ Σωτήριος, Αναμουρλόγλου Χρήστος, Τσιακαλάκης Γεώργιος, Αγγελακοπούλου Αναστασία, Στέφας Γεώργιος, Ναϊσίδου Σοφία, Κουλουριώτη Μαρία Ελισάβετ.

Tags: