Με αφορμή τη συμμετοχή του σε εκδήλωση για τον “Κλεισθένη”, από την πολιτική κίνηση “Πρωτοβουλία 14ης Μάη”, στην οποία συμμετέχει ο κ. Άρης Χατζησαββίδης και το “Πράσινο Κίνημα”, ο Παναγιώτης Μανούρης, επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης “Δημιουργία Αλληλεγγύη”, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου της 24ης Απριλίου 2018, πρότεινε στον Δήμαρχο κ. Ηρακλή Γκότση, με την κατάθεση του “Κλεισθένη”, να γίνει διαβούλευση σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με εκτενή συζήτηση και τοποθετήσεις.

Στη συνέχεια, οι προτάσεις και τα συμπεράσματα να κατατεθούν στην Κεντρική Ένωση Δήμων, προκειμένου να υποβληθεί μια αντιπροσωπευτική θέση – πρόταση προς την κυβέρνηση.

Ο κ. Δήμαρχος συμφώνησε με αυτή την πρότασή μας. Μόλις έρθει σε ηλεκτρονική μορφή ο «Κλεισθένης», θα σταλεί σε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους και θα καθορισθεί η ημερομηνία της συνεδρίασης.

Στην ίδια συνεδρίαση ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης “Δημιουργία Αλληλεγγύη” Γιάννης Λαζαρίδης, αναφέρθηκε στο πρόβλημα με τις πλάκες των πεζοδρομίων στην οδό Αγίας Όλγας, από το 6ο Δημοτικό σχολείο προς το νοσοκομείο.

Τόνισε ότι έχουν γίνει τέσσερα ατυχήματα, που προκλήθηκαν από την κατάσταση των πλακών στο δρόμο αυτό, τα οποία ήρθαν στα επείγοντα του νοσοκομείου. Είπε επίσης ότι μίλησε για το πρόβλημα στον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και το επανέθεσε, με την παράκληση να προχωρήσει άμεσα η αλλαγή πλακών ώστε να μην συμβούν άλλα ατυχήματα.