Ο δημοτικός μας σύμβουλος  Μιλτιάδης Κανναβός στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο ζήτησε εξηγήσεις για το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Η παράταξή μας κατ’ επανάληψη έχει θέσει το ζήτημα της προχειρότητας στη διαχείριση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Είπε ο κ. Καναβός:

«Απογοητευτική είναι η εικόνα του απολογισμού του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Έχω στα χέρια τους απολογισμούς. Δεν υπάρχουν κωδικοί, δεν υπάρχουν ποσότητες, δεν υπάρχουν αποθέματα, παρά μόνο λέξεις και αριθμοί, χωρίς καμία λογική. Κάποια είδη δεν εμφανίζονται καθόλου, όπως π.χ. τα είδη ατομικής υγιεινής.

Εμείς ως παράταξη ζητήσαμε εδώ και καιρό μηχανογράφηση, κάτι που δεν έχει γίνει, με αποτέλεσμα τη δημιουργία προβλημάτων.»

Στην ίδια συνεδρίαση στη διαδικασία των ερωτήσεων, ο δημοτικός μας σύμβουλος  Βασίλης Χριστοδούλου έθεσε το θέμα της χρήσης του Παλαί Γαλατσίου από τα σωματεία της Νέας Ιωνίας, λέγοντας:

«Καθυστερείτε αδικαιολόγητα η απόδοση του Παλαί Γαλατσίου στα σωματεία της Νέας Ιωνίας . Γιατί τα σωματεία μας δεν παίρνουν ώρες στο Παλαί; Εδώ και ενάμιση σχεδόν χρόνο, έχει επέλθει συμφωνία με το Γαλάτσι για το Παλαί. Περιμέναμε κάποιο χαρτί παραχώρησης, το οποίο ήρθε μετά από ένα χρόνο. Μετά μας είπαν από τον ΟΠΑΝ ότι χρειάζεται ένα χαρτί παραχώρησης από το Δήμο προς τον ΟΠΑΝ! Ta σωματεία της πόλης μας ζητούν λίγες ώρες ( 7-9 την εβδομάδα.)»

Και  κατέληξε: «Θα έπρεπε να έχει ήδη λυθεί το πρόβλημα».