Η κατάσταση, με τις καρφωμένες πινακίδες πάνω στα δέντρα της πόλης μας είναι εντελώς απαράδεκτη. Όποιος θέλει να ανακοινώσει, να διαφημίσει ή να προβάλλει κάτι, βρίσκει το πρώτο δέντρο σε κεντρικό δρόμο και καρφώνει την ανακοίνωση του στον κορμό ή τα κλαδιά του, πληγώνοντας το. Αυτή είναι δυστυχώς η σημερινή κατάσταση στο δήμο μας.

Όσο την ανεχόμαστε, γινόμαστε συνυπεύθυνοι και κοινωνοί αυτής της ντροπής. Τα δέντρα είναι ζωντανοί οργανισμοί, όπως οι άνθρωποι και τα ζώα και συμβάλλουν τα μέγιστα στην ποιότητα της ζωής μας. Κάποιοι όμως το αγνοούν ή θέλουν να το αγνοούν, για τα προσωπικά τους συμφέροντα.

Είναι υποχρέωσή μας να αντιδράσουμε σε αυτή την επιζήμια τακτική, για την οποία εκφράζουμε την αντίθεσή μας, όπως πολλοί συνδημότες μας που μας κατήγγειλαν αυτό το γεγονός, που αγαπούν και φροντίζουν τα δέντρα της πόλης μας και θέλουν να τα προστατεύσουν για το γενικότερο καλό.

Πιστεύουμε ότι η Δημοτική αρχή θα ξεκινήσει μια εκστρατεία καθαρισμού και συστάσεων. Μέχρι σήμερα δεν είδαμε τίποτα προς αυτή την κατεύθυνση. Το χειρότερο, είδαμε πινακίδες οδών του Δήμου Νέας Ιωνίας, καρφωμένες πάνω σε δέντρα…

Δεν μας επιτρέπεται να παραβλέπουμε αυτή τη νοσηρή κατάσταση. Με δράσεις και προτάσεις μας, το αμέσως προσεχές διάστημα, θα ενεργοποιηθούμε για την επίλυση του προβλήματος.